Om oss

Sirkular gjenbruk er et moderselskap som eier hvitevarehuset. Der selger vi våre gjenbrukte hvitevarer og B varer som vi får fra blant annet power og våre andre samarbeidspartnere. Sirkular gjenbruk har store ambisjoner i fremtiden der vi kan hjelpe miljøet på ulike måter enn kun hvitevarer. Dette er fordi vi bryr oss om miljøvern. Derfor har vi bestemt at datterselskapet hvitevarehuset skal selge hvitevarene. I fremtiden kommer vi til å utvide moderselskapet vårt og bli mer aktivt innenfor miljøet og utvide våre mål.

Vi bryr oss om miljøet, derfor har vi valgt å selge gjenbrukte varer slik at vi kan bidra til et renere miljø og en litt bedre fremtid for oss alle. Sirkular gjenbruk tror på at det er bedre å reparere på ulike typer hvitevarer som har blitt for gamle istedenfor å kaste dem, derfor er vi også villig til å begå en byttehandel med våre kunder – dette fører til at mindre uønskede materialer blir kastet i miljøet på grunn av oss og kan gjenbrukes som nye.

I Sirkular Gjenbruk er vi ikke bare opptatt av miljøet, men også av mangfold og inkludering. Disse begrepene setter vi høyt. Vi er også glade for å ha et samarbeid med NAV. Gjennom deres introduksjonsprogram er vi opptatt av at alle er velkomne. I vårt arbeid med mangfold og inkludering har vi vunnet mangfoldfoldprisen i 2020. Vår daglige leder, Jawad Azadmehr har flere ganger tidligere snakket om hvor opptatte vi er av å skape arbeidsplasser til enkeltpersoner i situasjoner hvor det ikke er så enkelt å komme inn på arbeidsmarkedet.