Om oss

Vi behandler hvitevarer med omsorg for miljøet

Sirkular Gjenbruk AS har inngått et samarbeid med Norsirk AS.

 

Produsentansvarsselskapet Norsirk og gjenbrukselskapet Sirkular Gjenbruk arbeider sammen for å øke gjenbruk av hvitevarer, særlig kjøleskap, vaskemaskiner og komfyrer. Hvitevarene kommer i all hovedsak inn fra forhandlere og kommunale gjenvinningstasjoner.

Hos oss gjennomgår alle maskinene strenge kvalitetskontroller og ikke minst en omfattende rengjøring før de settes ut på markedet for salg.


Mange lurer på om det kommer garanti med på kjøpet når man kjøper gjenbrukte maskiner fra oss, ja. Alle maskinene som settes ut på markedet leveres med 3 måneders garanti fra Sirkular Gjenbruk.

Alle ansatte, foruten daglig leder samt to serviceteknikere som kvalitetssikrer alle reparasjoner, er rekrutterte inn gjennom et samarbeid med NAV, for å kunne tilby arbeidstrening.

 

- Sirkular Gjenbruk ble av NAV i Bærum kåret til månedenes inkluderingsbedrift i august 2018 – Noe som er spesielt gøy når «konkurrentene» var Scandic og XXL

Sirkular Gjenbruk AS finner du i Vollebekkveien 2A/B.

Åpningstidene:

Mandag – fredag 08.00 – 17.00. 

 

Selskapet kan kontaktes på tlf/mail:

-  4000 9474 

- hvitevarer@sirkular.no

For mer informasjon om Norsirks rolle i dette samarbeidet, eller om du ønsker å bli en del av dette sirkulære samarbeidet– ta kontakt med driftsdirektør i Norsirk, (adm@norsirk.no).

Kontakt oss da vel
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Tjenester

Vollebekkveien 2A

0589 Oslo

Tel:         +47 4000 9474
E-mail:   hvitevarer@sirkular.no

Kontakt oss

- Reparasjon av hvitevarer

- Service av hvitevarer

- Avhenting av hvitevarer

  Sirkular Gjenbruk AS © 2019

Man - Fre: 09:00 - 17:00

Lør:            10:00 - 15:00

Søn:           Stengt

Åpningstider